Blogia
UN MUNT DE MOTS

ACTIVITATS

ACTIVITATS

A finals de setembre ens vam reunir. Vam llegir i comentar els textos que vam portar i vam decidir continuar amb el projecte dels contes sobre Terrassa, amparats sota el títol : Terrasa inspira. Vam organitzar l’agenda fins a final d’any.

La propera reunió serà el dia 8 de Novembre.

Ja ha començat el taller d’escriptura que magistralment orquestra la Silvia amb un gran èxit de convocatòria.

Per una altra part es consolida el Club de lectura. La propera trobada és el proper dissabte dia 25 d’Octubre, on comentarem BALZAC I LA PETITA MODISTA XINESA. Per assistir nomès cal haber-ho llegit i tenir ganes de compartir les sensacions viscudes durant la lectura amb la resta del grup. I ser-hi a les 11h. a la BD6. Les següents seràn el dia 22 de Novembre i 20 de Decembre, els títols encara per concretar.

Tambè estàn organitzant les biblioteques de Terrassa Trobades que ens acosten a escriptors coneguts. La propera és el dia 11 de Novembre a la BD6 amb en MELCIOR COMES.

Si tot va bé ens veurem en qualsevol d’aquestes activitats, però per si de cas, ens reservarem el divendres 19 de Desembre per fer un sopar (lloc i l’hora per concretar). Es prega confirmació per mail. No s’acepten excuses.

A reveure!

2 comentarios

Toni -

Ánimos, si el infierno pudo inspirar a Dante... Terrassa también tiene ese potencial inspirador.

María -

Que chula, la foto...
Aunque a mi, personalmente, Terrassa sigue sin inspirarme nada de nada.
Asistencia confirmada.