Blogia
UN MUNT DE MOTS

PREMIS

PREMIS

XI Premi de poesia Agustí Bartra i V Concurs Narracions Curtes Soler i Palet

El passat dijous, a la Sala d’ Actes de la Biblioteca Central, vàrem gaudir d’una tarda molt generosa amb emocions: l’entrega del V Premi de Relats Curts Soler i Palet i del XI Premi de Poesia Agustí Bartra. Després d’una curosa presentació juntament amb un intermitent fons musical interpretat per joves alumnes del nostre Conservatori, amb un Cant dels Ocells de Pau Casals, per acabar d’emocionar-nos, va venir l’entrega dels guardons. Els alumnes de la Silvia Alcantara, estaven tots pendents dels noms dels premiats, i a poc a poc es citaren els finalistes i, entre ells, les nostres Montse Villares, Marienka, Francesca i Dolors, i amb un segon i tercer premi la Raquel Besora i la Montserrat Sobret, alumnes de la Sílvia.

Però el tro final va ser el Premi de Poesia Agustí Bartra, que va recaure en el nostre volgut amic Pep Cortès.

A tots ells aplaudim la seva valentia i coratge per escriure paraules lligades, plenes de sentiments profunds unes i d’emoció, intriga i emotivitat d’altres. A tots vosaltres, amics i companys 

    ¡¡¡FELICITATS!!!

No perdem mai la il.lusió de ser creatius i la imaginació necessària per omplir paper i més paper de paraules lligades que diguin tot el que nosaltres volem dir i que qui ens llegeixi ho entengui.

Moltes abraçades a tots,

Rosa Baig

0 comentarios